Τρόποι Πληρωμής των Προϊόντων

Το www.hallofbeauty.gr διαθέτει του ακόλουθους  εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής για τα προϊόντα που προσφέρει ηλεκτρονικώς:

 • Με λογαριασμό VivaWallet ή με πιστωτική κάρτα μέσω Vivapayments : Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι δυνατή μέσω της ασφαλούς λειτουργίας πληρωμών σε συνεργασία με την εταιρία Vivapayments. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω Vivapayments, ο ΠΕΛΑΤΗΣ συμφωνεί και αποδέχεται να υπάγεται στους όρους και στις προϋποθέσεις λειτουργίας του συγκεκριμένου on line παρόχου πληρωμών, δεδομένου μάλιστα ότι έχει συμβληθεί μαζί του κατά την εγγραφή του ως μέλους του. Η εταιρία μας ουδόλως ευθύνεται για τις πολιτικές και τη λειτουργία της Vivapayments. Σε περίπτωση που σας επιστραφούν χρήματα δια μέσου τρίτου παρόχου πληρωμών  ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με τυχόν προμήθεια που θα σας χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος βάσει των όρων χρήσης και λειτουργίας του, για τα οποία δεν ευθύνεται η ΕΤΑΙΡΙΑ.
 • Με Αντικαταβολή με επιπλέον κόστος 2,50€
 • Μέσω τραπεζικού εμβάσματος: Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@hallofbeauty.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση εμβάσματος από τρίτη τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον αγοραστή. Συνεργαζόμενες τράπεζες και λογαριασμούς θα βρείτε στο τέλος αυτού του κειμένου.
  Τραπεζικός Λογαριασμός:
  ΙΒΑΝ: GR3401101930000019300663705
  Αριθμός Λογαριασμού: 19300663705
  Δικαιούχος: ΜΑΡΙΝΟΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
 • Με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από το κατάστημά μας, Παναγή Τσαλδάρη 74, Νίκαια, 184 50
  Παρακαλούμε να προσέρχεσθε στο κατάστημα για την παραλαβή της παραγγελίας σας αφού πρώτα έχετε ενημερωθεί από αρμόδιο εκπρόσωπο, ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.